NI HAO STADSPARKPAVILJOEN

NI HAO STADSPARKPAVILJOEN lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 975 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ni Hao Stadsparkpaviljoen. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 20:16 Om 14.40 online eten besteld bezorgtijd 17.30 aangegeven bezorgtijd 17.47 bevreemd mij dat als ik al om 14.40 bestel ruim voor de aangegeven bezorgtijd dat mijn bestelling dan als nog te laat word bezorgd.
19 jun 2022 om 22:12 Eten prima, maar kon wel iets warmer. Bezorging lekker snel.
14 jun 2022 om 19:31 We hadden Rendang besteld deze was echt veel te zout en daardoor eigenlijk niet te eten. De sushi was prima
13 jun 2022 om 9:32 Excellent
11 jun 2022 om 20:49 Heerlijk en mooi op tijd!
5 jun 2022 om 21:19 Prima Lekker Genoeg voor twee keer
4 jun 2022 om 21:35 Ik bestel vaker en het is altijd goed maar vandaag was de echt sushi niet vers. De zalm was zelfs verkleurd... We hebben het weggegooid.
30 mei 2022 om 2:04 Snelle bezorging en we hebben heerlijk gegeten
26 mei 2022 om 19:49 Prima eten, maar kon toch wel iets warmer. Bezorgtijd prima.
26 mei 2022 om 19:46 Het eten was smakeloos. Bah
23 mei 2022 om 19:15 Veel lekkerder dan het eten dat ik enkele dagen daarvoor ergens anders bestelde. Los daarvan zeer smaakvol!